Vårt pris: 159,00:-
159.00
Storlek:  

Aclima Hotwool Strumpa

SKU: 359973052 Varumärke: Aclima

Riktigt varm strumpa som är suverän när du vadar i kalla vatten!

WarmWool är en slitstark strumpa av ullfrotté. De är mjuka och varma och lämpar sig väl till friluftsliv året runt. Merinoull gör att du inte känner dig fuktig om fötterna och samtidigt förhindras lukt.

Obs! Tänk på att det är luften i strumporna som värmer så det får inte bli för trångt i skorna.

För folk som jobbar mycket utomhus är detta en klar favorit. Ullfrotté är en blandning där ull är huvudkomponent blandat med andra fibrer för att göra plaggen tjockare och mer slitstarka än våra rena ullplagg. Detta gör att man faktiskt kan tvätta plaggen i 60°C maskintvätt. Öglorna på plaggens insida sörjer för god luftcirkulation och ger en fantastisk isoleringsförmåga. Slitstyrkan, det faktum att plaggen inte kliar samt att de isolerar så bra har också lett till att försvaret använder denna kvalitet.

Användningsområde:
Aclima's varmaste produkter som passar vid utomhusarbete, expeditioner, jaktpass och fiske.

Aclima har strumpor som täcker ditt behov oavsett temperatur och aktivitetsnivå. Aclima Active passar vid hög aktivitet. Den är tillverkad med Coolmax som snabbt transporterar bort svett från fötterna och som samtidigt är mycket slitstarkt. WarmWool och HotWool strumpor är olika tjocklekar med slitstark ullfrotté närmast huden. De är mjuka och varma och lämpar sig väl till friluftsliv året runt. Merinoull gör att du inte känner dig fuktig om fötterna och samtidigt förhindras lukt.
 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar