Vårt pris: 1 189,30:- 1 699,00:-
1189.30
Sko storlek:  

Guideline Alta vadarsko med filtsula

SKU: 55320 Varumärke: Guideline

En ny och förbättrad utgåva av ALTA vadarskon. V2-modellen har genomgått några viktiga förändringar som gör dem ännu mer komfortabla och pålitliga. Nubuck-lädret är utbytt mot ett syntetiskt material som är starkare och i tillägg suger åt sig mindre vatten, som i sin tur gör att den torkar snabbare.

För optimal komfort och för att reducera slitage är insidan fodrad med neopren, täckt med ett starkt Jersey stretchmaterial. På hela insidan av skon är det förstärkt för att öka stabiliteten och upprätthålla fasonen på skon bättre. Det gör att trycket på tårna minskas men ger en varmare och mer komfortabel sko.

ALTA V2 har en hel plös på framsidan som hindrar smuts och grus från att komma in. Starka hakar för snörning och dubbel söm på utsatta områden. Gummiförstärkningarna utvändigt är limmat med ett starkt och hållbart lim vilket eliminerar behovet av en söm.

Ankelpartiet har extra förstärkning och mjukt inlägg för bästa komfort. Skorna har en helt ny läst som passar europeiska fötter optimalt.

Trots den rejäla skon med många funktioner väger ett par ALTA V2 endast 1400 gram i storlek 11. Storlekar: 7-14


Kolla in vårt prisvärda Alta vadarpaketet. Kolla in här...

 

 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar