Vårt pris: 1 699,00:- 3 999,00:-
1699.00
Size:  

Guideline Experience TiZip vadare

SKU: 50740 Varumärke: Guideline

VECKANS VARA!

NYHET 2017!

Obs! Prisänkta vadare pga fabrikationsfel. PGA nedan fel så REAR vi nu Experience TiZip vadarna.

• Fabriken gjorde vadarna för små i storlekarna så du ska gå upp en storlek i storlek mot vad du normalt har.

• Hällorna som sitter på vadarna är fel påsydda vilket gör att de lätt går av. På hällorna får du därför INGEN garanti. Övriga delar på vadarna gäller garantin. Vårt tips är att inte använda hällorna.


Har du letat efter lätta, slitstarka, packbara och bekväma vadarbyxor med vattentät dragkedja i fronten? Då behöver du inte leta länge!

Dessa vadare blev direkt en favorit i vårt test-team under utvecklingsfasen. Om du tillhör gruppen fiskare som rör dig mycket under en fiskedag och vandrar längre sträckor, då kommer du att älska de nya Guideline Experience TiZip vadarna!

Vadarna har en ren design med artikulerade/förböjda ben och har en stor utvändig toppmatad bröstficka samt en vertikal innerficka på andra sidan. Båda fickorna har vattenresistenta dragkedjor men observera att de EJ är helt vattentäta, de står emot stänk och lättare regn. Som namnet antyder har vadarna en vattentät dragkedja på framsidan från tyska TIZIP vilket borgar för bra kvalitet, hållbarhet och flexibilitet.
   
I överkant på vadaren finns ett perforerat band där man med stor flexibilitet kan fästa olika tillbehör och småprylar. Vadarna levereras med en avtagbar retractor som man kan placera på valfri plats. Det elastiska vadarbältet hålls på plats av tre bälteshällor. Flexibla grusskydd med tight passform gör att grus och sand inte kommer in i kängorna, och framtill finns en krok som håller grusskyddet på plats.

• Material: 4-lager 100% Nylon Taslan med färgad och PU-laminerad finish.
• Vattentäthet: 30.000 mm.
• Andningsförmåga: 7 000 gr/m2/24h (B-1).
• Färg: Charcoal.
• Vikt: 943 g i storlek #L.
• Storlekar: 13 olika storkekar från S till XXXL.

Missa inte vårt vadarpaket med Experience TiZip vadare och Laxa skor till förmånligt pris - Läs mer här!

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar