Vårt pris: 3 299,00:-
3299.00
Size:  
Välj vevsida:  

Guideline Fario LW Anthracite flugrulle

SKU: 21354 Varumärke: Guideline

NYHET 2017 – NU I LAGER!

Guideline Fario LW flugrullen är Packad med avancerade funktioner, iögonfallande design och två exklusiva färgalternativ att välja mellan. Den nya Fario LW-rullen har allt.


Den allra första flugrullen från Guidelilne som utformas exklusivt för öringfiske. Varje detalj och varje funktion har utvecklats med att en sak i åtanke; att skapa en perfekt, lätt, pålitlig och solid rulle för seriösa sportfiskare. Dessa rullar är uppbyggda av en stark fackverkskonstruktion likt våra Vossorullar, men de har anpassats för att harmonisera med det smalare och mer graciösa utseendet som Fario LW rullarna har. Den försänkta rullfoten gör att rullens centrum kommer närmare klingan för bättre balans och mindre vridmoment vid kast. En inbyggd tafshållare håller reda på den lösa änden av din mono/fluorocarbonsspets för att för att undvika trassel.

Bromsystemet är vattentätt, förseglat och består av skivor av grafit/rostfritt stål. Bromskraften är på 1,3k g vilket är mer än tillräckligt för allt öringfiske. Justeringsområdet på bromsratten är 360 ° och har inställning från nära frikopplad stole till en bromsverkan som är avpassat för det fiske som rullen är tänkt att användas till. Bromsen har mycket lågt startmotstånd och är silkesmjuk över hela registret.  Fario LW har en något överdimensionerad spoldiameter som ger snabb invevning och generös linkapacitet.

 
Rullarna finns i två färger och i två olika storlekar:

Finns även i färgen: Hard Glossy "Brons" anodisering med kromdetaljer.
 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar