Vårt pris: 2 029,00:-
Ord. pris: 2 199,00:-
2029.00
Modell:  
Välj vevsida:  
Tilläggserbjudanden!
Extraspole:  

Guideline Haze V2 flugrulle

SKU: 21310 Varumärke: Guideline

Med sitt helt vattentäta bromssystemet och sin goda linkapacitet för sin storlek gör Haze-rullen till en av de prisvärdaste Large Arbor rullarna på marknaden idag!


 

HAZE V2 kombinerar form och funktion i ett konkurenskraftigt pris. Rullen är tillverkad av T-6061 aluminium som är industristandard för kvalitetsrullar. Ytan på Haze V2 är hård anodisierat och svart, blank till färgen. Den burgundyfärgade bromscylindern tillför rullen en fin kontrast. Allt i ett osar det kvalitet och elegans i alla detaljer på nya Haze V2. En produkt som du verkligen kan lita på.

Det mjuka bromssystemet bygger på bromsskivor i teflon, kork och rostfritt. Den förseglade bromscylindern skyddar effektivt mot smuts och ger en mjuk, jämn gång över hela spektrat av justeringar på bromsratten. Rullen finns i både höger- och vänstervevad modell men det är också enkelt att byta vevriktning på egen hand. Haze V2 har en hel ram på alla modeller för ökad styrka och för att hindra skjutlinan från att glida in mellan rullhus och spole.

Rullarna har fått den klassiska tidlösa svarta finishen och är av modell Large Arbor men med lite bredare spole med extra utrymme för backing.

• Diameter: Total diameter x Innerdiameter x Spolbredd.
• Haze 810 tar även en LRL .031" skjutlina i tillägg till klump och backing.
• Haze 1011 tar även en LRL .34" skjutlina i tillägg till klump och backing.
  

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar