Vårt pris: 4 599,00:-
Ord. pris: 4 999,00:-
4599.00
Klass:  

Guideline LPXe new Edition 2-hands flugspö

SKU: 18754 Varumärke: Guideline

NYHET 2017! – NU I LAGER!

Den numera klassiska LPXe-serien, en del av Guidelines DNA och själ, har inför denna säsong genomgått en total uppgradering både vad gäller aktioner, material och design. En känslomässig och utmanande treårig utvecklingsprocess har nu gått i mål och vi kan stolt presentera dessa flaggskepp i Guidelines utbud. Aldrig tidigare har vi tillbringat fler timmar framför väggar med spökurvor, dataskärmar, designdokument  och ute vid vattnen än med detta projekt.

Dessa spön är känsliga, lätta, välbalanserade och snabba fast laddar ¾ ner i klingan, samt har en matt diskret finish som kommer att imponera i varje detalj. Genom att använda nya grafitstrukturer och skärmönster har vi förbättrat hållbarheten och klingornas återhämtningshastighet är bättre än någonsin förut.

Vi har fortsatt med den ringsättning och design som du känner igen från våra RSi-spön genom att montera Fuji KW linförare på de nya LPXe-spöna. Dessa unika ringar reducerar trassel på ett fantastiskt sätt, och att de är de coolaste linförarna på marknaden gör ju inte saker sämre. 

Alla spön i serien har sedan enbenta snakeringar på övriga delar av klingan. Vi tycker att det minimerar vikt samt oönskad uppstyvning av klingan vilket påverkar spöts prestanda på ett positivt sätt.

Lätta och starka rullfästen med specialdesignade detaljer matchar den halvmatta, något transparenta ytfinishen på klingan perfekt. Korkhandtagens längd, form och diametrar är också uppgraderade och anpassade efter varje spö. Switch-spöna är försedda med en ny version av vårt unika handtag med utdragbar nedre del. Alla LPXe-spön levereras i ett air-mesh fodral samt en stark och lätt corduratub. 


• 4-DELADE

• Fuji KW linförare och nytt specialdesignat Guideline rullfäste.

• Enbenta lättviktsringar på alla modeler.

• LPXe modell-ID på varje spödel.

• Förbättrad verison av LPXe Extendable Switch grip.

• FUJI KW LINFÖRARE

• MATTBLANKA KLINGOR

• SNABB AKTION

• 15 MODELLER

Kolla in vårt prisvärda Guideline LPXe new Edition tvåhands flugset. Klicka här...

LPXe Fly Rods Upgraded for the 2017 season from Guideline on Vimeo.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar