Vårt pris: 649,00:-
Ord. pris: 799,00:-
649.00
Klass:  
Tilläggserbjudanden!
Pike Wire Leader:  
Wire Line:  
Pike Rig:  
2 Gäddtuber i ask:  
Pike Peang:  

Guideline Pike sjunk fluglina

SKU: 38607 Varumärke: Guideline

Guideline Pike har framtagits helt utifrån gäddflugfiskets behov och fiskeprinciper!

Guideline Pike linorna är tillverkade på Guidelines nästan helt stumma och populära DC (Direct Contact) kärna. Den kommer garanterat att bidra till fler krokade fiskar under din fiskedag.

Guideline Pike Sjunklinan har designats av den finske gäddflugfiske experten Markus Männistö. En aggressiv tapering, tillsammans med en stadigt tilltagande sjunkhastighet ut mot spetsen, gör att den här linan stannar i huggzonen under en längre tid av hemtagningen av flugan. Taperingen underlättar även vid nytt kast med lite lina utanför spöet. Skjutlinan balanserar klumpen perfekt och tjockleken bidrar till att den ligger stilla på ett båtdäck eller en linbricka även under blåsiga förhållanden.

Guideline har använt en helt nyutvecklad typ av tapering som kommer att underlätta kastandet och fisket med stora flugor markant. Den här linan har en unik fördelning av vikten, som har flyttats framåt. Designen har stor påverkan på linans överrullning och flugans presentation. Rätt dimension på skjutlinan bidrar till att flugan vänder över bra även vid kast i stark motvind eller vid fiske från båt.Klumpvikt på respektive klass:
#7: 18g.
#8: 20g.
#9: 22g.
#10: 24g
 

Guideline Pike finns även i Flyt - Läs om den här!

Guideline Pike finns även i Sjunk - Läs om den här! 

 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar