Vårt pris: 599,00:-
599.00
Modell:  

Guideline TSL Evolve skjutlina

SKU: 37635 Varumärke: Guideline

Guideline TSL Evolve

Guideline TSL Evolve är ett perfekt alternativ för den som önskar en klassisk coatad skjutlina. Denna nya version av TSL har har en hårdare och och glattare coating och är uppbyggd runt en flätad monokärna som gör linan styvare och med mindre stretch. Detta gör också att linan trasslar mindre samt flyger stabilare i luften.

TSL linan har en low stretch kärna av nylon och färdig monterad ögla. De första 5 metrarna närmast klumpen är är taperade till en dimension tjockare än resten av linan (ex. TSL.031 är .034 de första 5 metrarna). Det gör att slitaget på den mängd lina som är i spöt minskar.

TSL .028 (Blue) passar till enhands klumpar #6-9 eller
tvåhands klumpar DH# 7/8-9/10

TSL .031 (Stark Orange) passar tvåhands
klumpar DH #7/8-11/12

TSL .034 (Ljusare Orange) passar två-
handsklumpar DH10/11-11/12

TSL-skjutlinan är ett perfekt alternativ för den som önskar en klassisk coatad skjutlina. Linan bygger på en solid, ”low stretch” monofilkärna. Med den senaste teknologin för coating har vi tillverkat en styvare och glattare skjutlina som ger bättre linkontroll under kastet. Det unika med Guidelines TSL-skjutlina är den taperade fronten som ger hög slitstyrka, ökad stabilitet och en jämnare övergång mellan klump och skjutlina. Guidelines TSL-skjutlina tillverkas i dimensioner om .028” och 0.31” där båda är 30 meter samt .034” som är 35 meter. Alla linorna har inbyggda små, starka fabriksöglor i fronten.

Det unika med Guideline TSL Evolve är den taperade fronten som ger hög slitstyrka, ökad stabilitet och en jämnare övergång mellan klump och skjutlina. Alla linorna har inbyggda små, starka fabriksöglor i fronten. 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar