flugbindning, flugbindningsmaterial
Vårt pris: 3 199,00:-
Ord. pris: 3 299,00:-
3199.00

Regal Medallion Vise Bindstäd

SKU: Regal_M Varumärke: Regal Vise

Regal Medallion Vise - Traditional Head Fly Tying Vise. - "Vi tillverkar Flugbindningstäden av högsta kvalité i världen"

Regals flugnbindningstäd är mycket smidiga och lätta att använda, tar liten plats när de packas ihop och passar perfekt vid resor och vid ditt flugbindarbord.

Regal Medallion bindstädet med bordplatta är ett rotationsstädet som gör det möjligt att mycket enkelt rotera din fluga 360 °, du kan även justera vinkeln på käftarna upp och ned med 220 °. Dessa funtioner har alla ett justerbart motstånd.

Regal Medallions käftar är kraftiga samt har en skåra för att säkerställa och kroken inte flyttas medans du binder. Krokar från strl #16 och upp till 6/0 passar bra i detta bindstäd.
Bordplattan är tung och stadig vilket gör att den står bra och inte flyttas runt på medans du binder dina flugor. Undersidan på bordsplattan har ett lager kork för att garantera att inte repa ytan på flugbindarbordet.

Regal Medallion Vise - Ända sedan startan tidigt på 1980-talet har Regal tillverkat några av värdens bästa och mest uppskattade flugnindningsstäden - Regal Medallion är det mest såld och uppskattade av alla deras städ genom åren!

Regal Medallion Vise flugbindningstäden är handbyggda bindstäd från ett familjeföretag som tillverkas och monteras i Orange Massachusetts, USA.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar