Vårt pris: 819,00:-
Ord. pris: 899,00:-
819.00
Klass:  
Tilläggserbjudanden!
3st Nano tafsar:  
Linmedel:  
Peang:  
Flugor inkl. ask:  

RIO Gold InTouch flyt fluglina

SKU: RP2068X Varumärke: Rio

RIO Gold - InTouch har en ultra low stretch kärna vilket ger dig bättre kontakt vid hugg och bättre kontroll vid kastandet. Rio Gold har en lång klump med kort fronttapering som gör att den laddar upp snabbt vilket gör att den fiskar utmärkt på kort och lång distans.

RIO Gold är en WF-lina med en välbalanserad klump som enligt vårt tycke är en av de absolut allround linorna på marknaden. Den långa klumplängden gör att många drar paralleler till andra långklumpade linor, men linan är detta till trots väldigt mångsidig tackvare sin tapering. Linan kastar bra på underhandskast, presenterar torrflugor med tunn tafs som en dröm och kastar bra i vind. Hemligheten bakom linans många fördelar är tillverkningsprocessen som RIO har på sina linor. Man kan justera taperingen ner till mikroskopiska nivåer vilket medför att man kunnat utveckla en fantastisk fram- & baktapering på den här linan. helt underbar! Linan har Rio:s AgentX och Super Floatation Technology som gör att linan flyter högt, perfekt när man vill menda och kontrollera sin torrfluga. Svetsade öglor i båda ändar som man kan klippa bort utan att det påverkar linans tapering.

  • Skillnaden mellan denna och "vanliga" Rio Gold är att denna som heter RIO Gold Intouch töjer sig mycket mindre. Detta gör att du enklare sätt kroken vid hugg och bibehåller mycket mer energi vid kastningen.


Klumplängd:

WF3: 13,7m (10,6gram)
WF4: 14m (12,5gram)
WF5: 14,3m (14,8gram)
WF6: 14,6m (17,2gram)
WF7: 14,9m (20,2gram)

Samtliga av RIO:s enhandslinor som finns listade här är ganska
tungt klassade. Detta innebär att om du har ett flugspö som är
någorlunda modernt så rekomenderar vi att du väljer samma
klass på din lina som du har på ditt spö.

Exempel 1: 9fot klass #6
Ja, då väljer du en WF 6.

Exempel 2: 9fot 5-6
En dubbelklassad som den här så väljer du alltid
det högsta nummret, alltså en WF 6.


 

 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar