Vårt pris: 679,00:-
Ord. pris: 749,00:-
679.00
Klass:  

RIO Intouch Scandi 3D H/I/S3

SKU: RP21287 Varumärke: Rio

Rio Intouch Scandi 3D - Linor för maximal kontroll på djup, kastning och fiskekontroll.

Linan har testats i europa i flera år innan den nu till sluts har släppts på marknaden - Rio Intouch Scandi 3D är designad för att maximal fiskekontroll samt att vara enkel att kasta med, både långt och för fina presentationer.

Till skillnadn från andra lintillverkare har denna Scandi-linan en kortare tapering i fram vilket ökar på möjligheterna för att kasta med lite större flugor.

Rio Intouch Scandi 3D är uppbiggd med 3 olika desiteter: H/I/S3 (Hover/Intermediate/Sjunk3) Detta ger en lina som inte bara är lättare att lyfta upp ur vattnet jämfört med en hel sjunk-lina utan den har även mycket bättre egenskaper gällande kontrollen av hastigheten på linan.

Hover/Intermediate/Sjunk3: Denna lina är byggt för en djupare presentation eller fiske i tungre ström. Den bakre delen av linan som är Hover ger ökad kontroll av hastighet samtidigt som mittendelen av klumpen (Intermediate) och tippen av klumpen (sjunk3) gör att flugan fiskar på rätt djup.

Linan är byggt på Rio´s välkända och omtyckta Ultra-low Stretch ConnectCore kärna, detta ger en lina som inte är lika elasisk och därigenom ökar känslan vid försiktiga hugg och snabbare krokningar.

Rio Intouch Scandi 3D:

  • 3 densiteter för maximal fiskekontroll.
  • Ultra-low stretch ConnectCore - maximal kontakt.
  • Enkel att kasta långt och bra för presentationer
  • Gravedad med klass, densitet och vikt

RIO Intouch Scandi 3D finns även i två ytterligare densiteter:

 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar