Vårt pris: 10 999,00:-
10999.00
Klass:  

Sage X Flugspö Tvåhands

SKU: 61204X Varumärke: Sage

Sage X Tvåhands -  Starkare, lättare och bättre egenergiöverföring!

Sage X Tvåhandsspö är byggda på den nya uppdaterade klingan med Konnect HD Teknoligin® som ger en snabbare återhämtning samt ett skarpare stop i toppen. Den nya Konnect HD Teknologin ger även tightare loopar som i sin tur genererar tightare och mer effektiva linbågar på alla kastavstånd i ditt flugfiske. Klingans tapering gör det möjligt att få ut mer kraft i de nedre sektionerna av spöt och flyttar kraftöverföringen närmare flugfiskaren som ger en enklare laddning av klingen genom hela kastet. Konnect HD teknologin motverkar oönskade sidrörelser som påverkar kastats energi, längd och presentation negativt.

Sage X är ett snabbt men förlåtande spö.

Sage X serien tillverkas för hand i Bainbridge Island, USA och som är som väntat av mycket hög kvalité med toppklass komponeter. Ett lätt och snabbt spö med känsla och träffsäkerhet som gör fisket till en fröjd för dig som söker ett av världens mest omtyckte allround spön.

Vi lagerför de "Vanligaste" klasserna, mer udda klasser är betsällningsvara vilket betyder 3-6 dagars leverantid, ring eller maila oss om du vill ha mer specifik lagerstatus.

SAGE X

12' #6 4-pc
Mycket mångsidigt flugspö som kastar Scandi, Skagit och traditionel spey efter stor öring, mindre lax samt Steealhead.

12' #7 4-pc
Ett kraftfullt flugspö som den lättare modellen kastar Scandi, Skagit och traditionel spey efter stor öring, mindre lax samt Steealhead, denna kastar lite större flugor och ger bra tryck emot större fisk.

12' #8 4-pc
Ett kort och kraftfullt tvåhands flugspö för stora fiskar i mindre vatten. Kastar stora flugor, tunga tippar och fightar stor fisk utan problem.

12' #9 4-pc
En kraftigare modell av den lättare #8. Perfekt för tidigt vårfiske efter stor fisk i mindre vattendrag.

13' #7 4-pc
Det mest mångsidiga #7 tvåhandsspöt i serien. Detta flugspö har kraften och känslan för att klara av det mesta från traditionella speylinor till stora intruders.

13' #8 4-pc
Ett perfekt förstaval för dig som söker ett allroundspö för hela säsongen i skandinaviens mindre till mellanstora älvar.

14' #7 4-pc
En långkastande #7 för den som gillar traditionellat långa linor och/eller behöver nå större distanser utan att vilja gå upp i klass.

14' #8 4-pc
Ett bra allroundspö för den som söker lite mer distans och räckvidd. Kastar långa linor, skagit med tunga spetsar och större flugor utan problem.

14' #9 4-pc
Den populäraste längden och klassen för altantlaxar och östersjölaxar. Kanske det bästa valet av långd och klass för fiske i skandinavien under hela säsongen.

15' #10 4p-cs
Det kraftigaste spöt i hela serien, kastar långa, tunga linor och stora flugor i jakten på dom stora fiskarna i de stora och breda älvarna.
 

SAGE X

  • Konnetic HD Teknologin
  • Snabb aktion
  • Blank svart klinga med mörkgröna lindningar
  • Fuji keramisk linförarring
  • Kromade spöringar och toppögla
  • Kork i högsta kvalité
  • Svart anodiserat rullfäste med låsning nedåt.
  • Grön (Evergreen) spötub med sage emblem och socka ingår

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar