Vårt pris: 1 399,00:- 1 999,00:-
Ord. pris: 2 195,00:-
1399.00
Klass:  

Vision Nite Catapult Flugspö

Recensioner (2)
2
5
SKU: VV3905 Varumärke: Vision

"Best in Test"
TROUT FISHERMAN

Trött på att inte nå dom där extra fem metrarna som behövs? Då har du en riktigt bra kastkanon. Nite Catapult-modellerna med något snabbare action än vanliga Nite. Nite ger ett lite ”retro”intryck med sina naturgrå, oslipade klingor och olackade spöholkar.

• #4/5 och #5/6 har vanligt Half Wells handtag.
• Från #5/6 har alla handtag Fightingbutt
• Svarta alluminium rullfästen på alla klasser

Den här populära 3-delade spöserien med sin råsnabba aktion täcker nu även in de lättaste fiskesituationer. Vi har gjort några riktiga lättviktsversioner som är perfekta för det tjeckiska nymffisket och för tillfällen när du behöver långa draggfria presentationer. Även spön för tyngre linvikter fick sig en kraftinjektion då vi modifierat dem en del. Detta är riktiga kanoner för dem som är för lat att gå runt sjön.

Kolla in vårt prisvärda Nite Catapult set som är perfekt
för Havsöringsfisket. Klicka här.....


Rek. klumpvikt på spöna:
#5=13g
#6=15g
#7=17g
 

 

Mikael Ågren, onsdag 01 september, 2010
Betyg: 
 5 av 5 stjärnor!
köpte detta i 9" # 8/9 mycket snyggt flugspö ska ha mitt till Flugfiske efter Gädda :) kan bra rekommendera detta om Ni ska köpa flugspö för ert Gäddfiske

Kai Eliasson, torsdag 22 mars, 2012
Betyg: 
 4 av 5 stjärnor!
Har ett sånt här i 6/7 som jag använder då jag fiskar regnbåge i klubbsjön. Lite kastkanonskaraktär, drar iväg tunga streamers utan min hjälp. Bra spö för priset. Hade fått ren 5:a om det inte varit för att korken på mitt handtag var av lite dålig kvalitet. Men kork är ju ett levande material så inte mycket att säga om det.
Frågor?
Skriv din fråga eller kommentar